ÉBREDJ ISTENNŐ!

Az Ébredj Istennő! program elsődleges célja, hogy előhívja és megmutassa számodra azt a csodálatos, gyönyörű Nőt, aki ott él Benned, miközben átéled azt a magasabb minőségű támogatást, kényeztetést, ami jár Neked!
Hogy megtapasztalva nőiességed ragyogó minőségét, amelyre mindig is vágytál, a hétköznapjaidban is Istennőként lehess jelen.

Érezted már azt, hogy:​

Tükörbe nézel és elkeseredsz, mert nem tetszik, amit látsz?

Többre vágysz a jelenlegi valóságodnál?

Nem jut elég időd magadra, mert mindenkit magad elé helyezel?

Nem jut elég időd magadra, mert mindenkit magad elé helyezel?

„Leharcolva”, motiválatlanul kezdesz hozzá a napjaidhoz?

Jó lenne, ha valami már rólad is szólna?

Az Ébredj Istennő! program azért érkezett Hozzád, hogy:

lásd és megismerd azt a gyönyörű Nőt, akiként lehetőséged van jelen lenni a mindennapjaidban is

magabiztosságra tegyél szert, az önbizalmad, önbecsülésed erősödjön, nőjön

megismerd a törődésnek azt a magasabb szintjét, melyre vágysz, mely felemel, melyet megérdemelsz

megéld, hogy mindig van időd magadra

Ismerj meg minket!

Bana Viktória vagyok, Nőiség és Szépség Mentor. 
Elköteleztem magam amellett, hogy emelkedést hozzak az életedbe, mégpedig azon a módon, hogy a külső szépségápolás mellett, a belső szépségápolást is alkalmazom. Hiszem, élem és tapasztalom, hogy a külső és a belső, (a test és a lélek) együttesen igénylik a törődést, ezért, ha eredményt, fejlődést kívánunk megélni, akkor ezen gondolat által vezérelve szükséges cselekedni.

Kiss Orsi vagyok, personal stylist.
Elegancia, kényelem, nőies báj és egyszerűség. Ezen értékek vezetnek, mikor a hozzád leginkább passzoló szett megalkotásán dolgozom. Megtalálom a nőiességedet kiemelő színeket, előnyös fazonokat, stílusos kiegészítőket melyek mind mind azt a célt szolgálják, hogy Te jól érezd magad a bőrödben és ragyogj.

Hiszem és vallom, hogy a személyiségedhez összeállított szett emeli a kisugárzásodat, önbizalmat, magabiztosságot ad és segíti a nőiességed önazonos megélést.

Schlosser Mónika vagyok, fotográfus.
Ahogy a csapatunk minden tagja én is egy dologért vagyok itt. Érted. Azért, hogy a program végével a kezedbe adjam annak a bizonyítékát, hogy milyen csodálatos vagy. Megmutassam azt, hogy ki az a Nő akivé válsz, amikor önbizalommal telten, boldogan és elégedetten vagy jelen.

Képzelj el magadról egy képet, ami mosolyt csal az arcodra. A képen Te vagy, de valahogy másként.  Olyan nőként, akinek boldogság csillog a tekintetében, magabiztosan áll a kamera előtt, lelkében harmóniával és hittel.

Mit tartalmaz az Ébredj Istennő! program?

Ráhangolódást a Programon való részvételre

Szépítő sminket

Frizurát

Stylingot, öltöztetést

Fotózást, valamint 4 db professzionális módon kidolgozott képet

Kísérést, ajándékot, meglepetést

Ráhangolódást a Programon való részvételre:
rövid beszélgetés keretén belül, azzal a szándékkal, hogy a Programon fizikálisan és mentálisan is felkészült állapotban tudj jelen lenni, valamint egyeztetjük a szükséges tudnivalókat.
Szépítő sminket: mely azt a célt szolgálja, hogy a lelkedben élő Nőt megjelenítsem az arcodon.
Frizurát: egy egyszerűen elkészíthető, ápolt megjelenést kölcsönöz a hajadnak, mely a megjelenésed fontos részét képezi.
Sytlingot, öltöztetést: előzetes egyeztetést követően a Stylist biztosítja Számodra, a veled önazonos, hétköznapi szettet.
Fotózást: a Belőled életre keltett Nőt megörökítjük, továbbá a fotózás során fürdőzöl ebben a nőies energiádban, hogy rögzülni tudjon.
4 db professzionális módon kidolgozott képet: a végeredmény, hogy ne csak a tükörben, hanem a fotókon is lásd Magad, hiszen ez a formula olyan önbizalom növelő lehetőségeket hordoz magában, melyektől tovább erősödik Benned a valódi Éned.
Továbbá egy reminder funkciót is betöltenek a képek, és fontos, hogy mindig rá tudj nézni, hogy motiváljon, vezessen és emlékeztessen lehetőséged van ragyogó, magabiztos, sikeres Nőként éni az életedet.
Kísérést: 20 perces online mentorálást, mely további támogatást szándékozik nyújtani, ha kérdés vagy kihívás merül fel a Program megtörténte utáni 1 hónapon belül.
Ajándékot: 25.000 Ft (+áfa) értékű ajándék kupont, melyet Bana Viktória Time To Glow szépség és nőiség Mentorprogramjában használhatsz fel.
Meglepetést smile

FONTOS TUDNIVALÓK

A PROGRAM ÁRA

105.000 FT,- + ÁFA Amennyiben többen szeretnétek jönni szuper kedvezményeket biztosítunk a Számotokra. Kérd a tájékoztatásunkat!

IDŐPONT

2021. NOVEMBER 13. Délelőtti vagy délutáni időpontból választhatsz. A program min. 3 fő max. 5 fővel indul el.j

A program 4 óra időtartamú.
Jelentkezési határidő: 2021. november 7.

HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI?

Kattints bármelyik jelentkezem a programra gombra. Töltsd ki a jelentkezési lapot, majd kövesd az emailben megküldött tennivalókat a fogalalásod véglegesítéséhez.

Miért van szükséged az Ébredj Istennő! programra?

Mert a valóságodban megtapasztalod és megismered önmagad azon csodálatos, ragyogó minőségét, valódiságát, mely által önmagadra találsz, nőies energiáid felszabadulnak és rálelsz belső erődre. Mindezek pedig az életed összes területére csodás hatást gyakorolnak. Tudom, hogy erre vágysz, tudom, hogy most akarod átélni és érezni azt a csodát, ami Veled történik és ami Rólad szól! Én és a csapatom, azt szeretnénk, hogy végre ragyogó, boldog, magabiztos Nőként élj, hiszen erre születtél és ezt minden körülmények között megérdemled!

Kérdésed van?

Keress minket, örülni fogunk a jelentkezésednek! email: info@viktoribana.com Mobil: +36302192574