Jogi nyilatkozat

A https://mspixart.com weboldal üzemeltetője: Schlosser Mónika

Részletes adatai:

Levelezési címe: 2000 Szentendre, Barackvirág u. 48.

E – mail címe: www.mspixart@gmail.com

Honlapjának címe: https://mspixart.com

Telefonszáma: +36 20 59762 00

A https://mspixart.com weboldal látogatója ezen Jogi nyilatkozatban foglalt feltételeknek megfelelően használhatja a honlapot. Amennyiben a Jogi nyilatkozatban leírtakkal nem ért egyet, kérem, hogy ne használja a honlapot.

A https:// mspixart.com weboldalon található bejegyzések nem minősülnek üzleti tanácsadásnak, a szerző magánvéleményét tükrözik.

A honlap tartalmát képező bejegyzéseket a legjobb tudásom és tapasztalatom alapján állítottam össze. Ezek kizárólag tájékoztatás célját szolgálják, ezek pontosságáért, naprakészségéért, a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért semmilyen felelősséget nem vállalok.

A https:// mspixart.com weboldalon található tartalmak nagyrészt a honlap üzemeltetőjének szellemi alkotásai. Amennyiben más személy alkotásai, ezt a szerző nevének feltüntetésével jelzem a honlapon. A bejegyzések saját, illetve az Internetről ingyenesen letölthető fényképeket tartalmaznak. Az utóbbi esetben CC0 licensszel rendelkező, azaz szabad felhasználású fényképek.

A https://mspixart.com honlapról más szolgáltatók honlapjára mutató hivatkozások (linkek) találhatók, ezen külső szolgáltatók honlapjának tartalmáért vagy hitelességéért felelősséget nem vállalok.

A https:// mspixart.com weboldal tartalmát bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül módosíthatom.

A felhasználók által közölt tartalmakkal kapcsolatosan semmiféle kötelezettséget nem vállalok.

A felhasználóknak tilos más személyeket sértő, jogszabályba ütköző tartalmat megosztaniuk a honlapon. Amennyiben ez megtörténik, az adott tartalmat azonnal törlöm, és a felhasználót kitiltom az oldalról.

A https:// mspixart.com weboldal teljes vagy részleges tartalmának felhasználása, terjesztése, átruházása, átdolgozása csak a honlap üzemeltetőjének előzetes írásbeli engedélyével lehetséges, kivéve az ingyenes tartalmak pontos forrásmegjelöléssel és linken keresztüli hivatkozással történő felhasználását.

A honlapon található tartalmakat a felhasználók személyes célból felhasználhatják, számítógépükön tárolhatják, kinyomtathatják.

A https:// mspixart.com weboldal üzemeltetője nem garantálja, hogy a honlap elérhetősége folyamatos és hibamentes lesz.

A felhasználók rosszindulatú programok elleni nem megfelelő védelméből származó károkért nem vállalok felelősséget.

A https:// mspixart.com weboldal üzemeltetője jogosult a jelen Jogi nyilatkozat tartalmát saját hatáskörben bármikor megváltoztatni.

A felhasználók a honlap egyes szolgáltatásait regisztráció nélkül (személyes adataik megadása nélkül), míg bizonyos szolgáltatásokat csak regisztrációval (személyes adatok megadásával) használhatnak. A személyes adatok használatáról a honlapon megtalálható Adatvédelmi tájékoztató nyújt felvilágosítást. A személyes adatok megadása előtt az Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása minden esetben kötelező.

Budapest, 2021. január 1.