Garancia, módosítási és lemondási feltételek

Mivel számomra mindennél fontosabb, hogy a munkámmal maximálisan elégedett legyél, és az elkészült képeket a Számodra legtámogatóbb módon tudd felhasználni, ezért az általam nyújtott szolgáltatásra garanciát vállalok.

Fizetési feltételek:

a fotózást az Általad választott csomagdíj 50 %-ának az átutalásával tudod lefoglalni,
a fennmaradó 50 % befizetésének 7 munkanappal a fotózás időpontját megelőzően szükséges eleget tenned.

Bankszámla adatok:

Schlosser Mónika, EV

10700103-72541263-51100005

Garancia:

az általam elvégzett munkára garanciát vállalok. Amennyiben az elkészült képekkel nem vagy megelégedve két lehetőség közül választhatsz.

1.) ha konkrét képekkel nem vagy megelégedve, vállalom azt, hogy külön költség nélkül megismételjük azon képek elkészítését.

2.) illetve választhatod azt, hogy a fotózás díját (az esetlegesen felmerült külsős költségek levonását követően pl. stúdióbérlés, fodrász, sminkes, stylist, stb.) visszafizetem a Számodra.

Ez esetben azonban vállalod azt, hogy az átadott képek sem magán, sem kereskedelmi célokra nem kerülnek felhasználásra, és ennek büntetőjogi felelősségeit magadra nézve elismered.

Tudom, hogy napi szintű feladataid elvégzése mekkora erőfeszítést, logisztikát és energiát igényel Tőled, ezért maximálisan tiszteletben tartom az idődet. Ezt kérem Tőled is. Egy fotózás több ember munkájának az összeszervezését, rengeteg felkészülést igényel, ezért a tervezhetőség miatt a módosítási és lemondási feltételek egyértelműen meghatározás kerültek. Kérlek, hogy a csomagjaimat abban az esetben rendeld meg, ha ezen feltételek Számodra elfogadhatóak.

A megbeszélt időpont módosításának a lehetőségei:

a megbeszélt időpont módosítására a fotózás napja előtt 7 munkanappal van lehetőséged,
az időpont módosítási lehetőséggel egy alkalommal tudsz költségmentesen élni, ezt követően minden módosítás a csomag díjának 20 %-a, amit módosítást követően 3 munkanapon belül meg kell fizetned,
amennyiben az időpont módosítási kérésed a fotózás napját megelőző 7 munkanapon belül történik, a módosítás költsége a csomag díjának 20 %-a
ha a fotózáson nem jelensz meg, nem kéred az időpontod módosítását, vagy nem fizeted meg a módosítás költségét, a befizetett előleget nem áll módomban visszafizetni.

A megbeszélt időpont lemondásának a lehetőségei:

a megbeszélt időpont lemondására a fotózás napja előtt 10 munkanappal van lehetőséged, és ez esetben a befizetett előleg 25 %-a kerül visszatérítésre,
amennyiben a lemondás a fotózást megelőző 10 munkanapon belül történik, illetve nem jelensz meg a fotózáson a befizetett előleget nem áll módomban visszafizetni.

Ha olyan eshetőség áll fent, amire a fenti szabályozások nem használhatóak fenntartom a jogot, az egyedi megállapodásra.

Amennyiben a fotózáson rajtam kívülálló ok miatt nem tudok megjelenni, vállalom, hogy egy velem azonos tudásszinten és általam maximálisan felkészített fotográfust biztosítok a megbízás elvégzésére, vagy a fotózás időpontját költségmentesen módosítjuk egy Számodra is megfelelő időpontra.

 

Budapest, 2021. 01. 01.

 

Schlosser Mónika

fotográfus