Schlosser Mónika

Brandfotográfus, boldog feleség, édesanya és vérbeli vállalkozónő

Hiszem azt, hogy vállalkozóként is lehet harmonikus és kiegyensúlyozott életet élni, a karrier és a család nemcsak, hogy megfér egymás mellett, hanem képesek erősíteni egymást.

Ezen vágyam megvalósulása felé tett első lépésem az volt, hogy 2019-ben eladtam a vállalkozásomat, majd 35 évesen szakmát váltottam és fotográfus lettem.

A döntésem elképesztő mértékű változásokat hozott az életembe, a megélt tapasztalásaimmal szeretnék azon vállalkozónő társaim támogatására lenni, akik hozzám hasonlóan vágynak arra, hogy

a vállalkozásukat önazonosan működtessék,

az online világban jó érzéssel mutassák meg a vállalkozásukat, azon keresztül önmagunkat,

éljenek mindazzal a végtelen lehetőséggel, ami a rendelkezésükre áll.

A fotográfia eszközével megmutatom azt a vállalkozónőt, aki ott van Benned, és türelmetlenül várja, hogy végre kiszabadulhasson, utat engedve Számodra a változás, növekedés irányába.

Nagyon fiatalon alapítottam meg az első vállalkozásomat, amit több mint 10 évig jövedelmezően működtettem.

A kisfiam megszületése után megváltoztak a prioritásaim, felébredt bennem a vágy a harmóniára, a  változásra, arra, hogy a munkám során újra szenvedély járjon át, és annak kézzelfogható eredménye legyen.

Ez a vágyam kanyargós úton végül a fotográfiához vezetett el, ami egy eszközzé vált arra, hogy megmutassam az embereknek azt, hogy valójában milyen gyönyörűek.

És alapvetően nem az idealizmus beszél belőlem, hanem egy sokkal racionálisabb tapasztalás, amivel akkor szembesültem, amikor sikeres, tehetséges és gyönyörű nők nem látják önmaguk értékességét.

 Így lépésről lépésre, képről képre mosolyt és elégedettséget hoztam az arcokra.

Valami mégis hiányzott…

A vállalkozás, a vállalkozói mindennapok, a közös célok, üzleti eredmények, sikerek, az, amiről az egész addigi életem szólt. Így lettem én a vállalkozónők fotósa, támogatója, mivel pontosan megértem azokat a nehézségeket, amivel nap mint nap szembesülsz, így a Számodra legnagyobb mértéken vagyok képes a támogatásodra lenni, legyél akár kezdő vállalkozó, vagy öreg motoros.

Az online jelenlét iránt mindig is totális elutasítással voltam, de a változások további változásokat eredményeztek. Minden nyomós érvem, minden kifogásom elhalványult a céljaim fényében, azáltal, hogy megértettem, hogy a vállalkozásom online jelenléte elengedhetetlen, viszont az működtethető az általam meghatározott szabályok szerint könnyedén és élvezettel. Engedd meg, hogy lerövidítsem a Te utadat azzal, hogy olyan képeket adok a kezedbe, amit büszkén és örömmel vállalsz, és alig várod, hogy mindenkinek megmutathasd!

Ha kíváncsi vagy a részletekre, nézz körül az oldalamon, ha kérdésed merülne fel, írj üzenetet.

Szeretettel és izgalommal várom a megkeresésedet!