Prémium csomag

A PRÉMIUM CSOMAGOT abban az esetben ajánlom a Számodra, ha:

√  komplett folyamatban gondolkozol, legyen szó akár arról, hogy a weblapodhoz lenne szükséged változatos, önazonos képekre

vagy meghozod a döntést, hogy elkötelezed magad a márkaépítés mellett.

A prémium csomag hatalmas előnye, hogy rendkívüli hatékonyságot tesz lehetővé, ezáltal időt és pénzt tudsz megtakarítani.

Lehetőséget ad arra, hogy tudatosan meghatározzuk a fotózás stratégiáját, majd a szervezést követően egy egész nap azzal teljen, hogy megvalósítjuk a képeket.

Mit tartalmaz pontosan a Prémium csomag?

45 perces előzetes konzultáció,

60 perces konzultáció, ötletelés, stratégia felállítása

max. 8 órás rendelkezésre állás (max. 4 helyszínen) kültéren/beltéren vagy stúdióban

200-250 alapretusált, vízjellel ellátott előválasztott kép

az Általad kiválasztott kb. 60-70 db kidolgozott kép – a kidolgozott képeken felül nyers képek nem kerülnek átadásra

4 óra stúdiófotózás költsége

Csomag ár: 208.000 Ft,-

fotózás elemek

Kiegészítő csomagok

Lehetőséged van arra, hogy az általam nagyrabecsült kollégáim a segítségedre legyenek, hogy a fotózás előtt valóban semmivel ne kelljen foglalkoznod, csak azzal, hogy tündökölj a kamera előtt:

1.) Sminkes csomag 15.000 Ft,-+ÁFA* 

A sminkes kolléganőm elkészíti azt a sminket, ami a fotókon a legelőnyösebben fog mutatni, természetesen egyeztetve a saját elképzeléseiddel.

2.) Sminkes és fodrász csomag 28.000 Ft,-+ÁFA*

Tartalmazza az 1.) csomagban foglaltakat, továbbá a fodrász kolléganőm a helyszínen megigazítja a hajadat, szükség szerint kivasalja, vagy elkészít egy laza kontyot. 

3.) Sminkes, fodrász és stylist csomag 58.000 Ft,-+ ÁFA*

Tartalmazza a 2.) csomagban foglaltakat, továbbá a stylist kolléganőm az előzetes online egyeztetésnek megfelelően biztosítja a Számodra,- vagy a saját ruhatárból segít összeállítani a fotózás témájának megfelelő szettet, a hozzá passzoló kiegészítőkkel.

4.) Sminkes, fodrász, stylist és brandépítő csomag 78.000 Ft,- + ÁFA* 

Tartalmazza a 3.) csomagban foglaltakat, továbbá a brandépítő kolléganőm egy előzetes 60 perces online egyeztetés során a segítségedre lesz abban, hogy pontosan meg tudd határozni a márkádat azt, hogy melyek azok a képek, amikre pontosan szükséged van a továbblépésre.

*Több kollegával dolgozom együtt, az ÁFA mértéke a vállalkozási formájuktól függ.

Fontos apróbetű…

A fenti csomagajánlatok 1 db smink, 1 db haj elkészítésére vonatkoznak, a stylist 2 órás jelenlétét, valamint a brandépítő 60 perces online konzultációját foglalják magukban. Minden ettől eltérő kérés során a csomagajánlat ára változik, melynek pontosítására az előzetes egyeztetésen sor fog kerülni.

Hajfestésre, haj mosásra,- és vágásra a helyszínen nincsen lehetőség.

Egyedi ajánlatért keress bizalommal.

Még több képet szeretnél? Nem tudsz választani a képek közül?  Nem is feltétlenül kell.

Lehetőséged van a csomagáron felül további képeket rendelni 2.800-4.800 Ft,-/kép közötti áron (az ár függ a kép kidolgozásának igényétől pl. egy portré beauty retus 4.800 Ft,-/ kép)

Garancia

Az általam nyújtott szolgáltatásra többlépcsős garanciát biztosítok. 

Az első, előzetes konzultáció Számodra ingyenes. A beszélgetésünk során lehetőségünk lesz egymásra hangolódni, és tapasztalataim szerint pár perc elteltével érezni fogjuk, hogy megvan-e a sikeres munkánkhoz elengedhetetlenül szükséges „közös hullámhossz”.

Teljesen kockázatmentessé teszi Számodra a velem való közös munkát, hogy akkor is lehetőséged van elállni a szerződéstől, amikor az előválogatott, vízjelezett képeket megkapod válogatásra, és úgy ítéljük meg, hogy a képek nem alkalmasak az előzetesen meghatározott stratégia támogatására.

 

A szerződéstől való elállás pontos részleteit a szerződés tartalmazza.