Módosítási és lemondási feltételek

karácsonyi fotózás

Mivel  a karácsony fotózás szempontjából is speciális időszak (a fotózás időpontja korlátozottan módosítható, többek között a stúdiók teljes foglaltsága és a dekoráció idény jellege miatt), ezért ezen időszakra külön szerződési feltételek vonatkoznak, annak érdekében, hogy mindannyiunk érdekei maximálisan biztosítva legyenek.

Fizetési feltételek:

a fotózást az Általad választott csomagdíj 50 %-ának az átutalásával (foglaló) tudod lefoglalni,
a fennmaradó 50 %  befizetésének legkésőbb a fotózást követően a helyszínen szükséges eleget tenned.

Bankszámla adatok:

Schlosser Mónika, EV

10700103-72541263-51100005

Tudom, hogy napi szintű feladataid elvégzése mekkora erőfeszítést, logisztikát és energiát igényel Tőled, ezért maximálisan tiszteletben tartom az idődet. Ezt kérem Tőled is. Egy fotózás több ember munkájának az összeszervezését, rengeteg felkészülést igényel, ezért a tervezhetőség miatt a módosítási és lemondási feltételek egyértelműen meghatározás kerültek. Kérlek, hogy a csomagomat abban az esetben rendeld meg, ha ezen feltételek Számodra elfogadhatóak.

A megbeszélt időpont módosításának a lehetőségei:

– a megbeszélt, írásban leegyeztetett időpont módosítására a fotózás napja előtt 10 munkanappal van lehetőséged, a szabad helyek függvényében,
– amennyiben a felajánlott időpont nem megfelelő a befizetett előleg 30%-a kerül visszafizetésre, a 20% foglaló a stúdió és egyéb költségek rendezésre visszatartásra kerül ,
– amennyiben az időpont módosítási kérésed a fotózás napját megelőző 10 munkanapon belül történik, illetve ha a fotózáson nem jelensz meg, nem kéred az időpontod módosítását,  a befizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.

A megbeszélt időpont lemondásának a lehetőségei:

– a megbeszélt időpont lemondására a fotózás napja előtt 10 munkanappal van lehetőséged, és ez esetben a befizetett előleg 30 %-a kerül visszatérítésre,
– amennyiben a lemondás a fotózást megelőző 10 munkanapon belül történik, illetve nem jelensz meg a fotózáson a befizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.

Ha olyan eshetőség áll fent, amire a fenti szabályozások nem használhatóak fenntartom a jogot, az egyedi megállapodásra.

Amennyiben a fotózáson rajtam kívülálló ok miatt nem tudok megjelenni, vállalom, hogy egy velem azonos tudásszinten és általam maximálisan felkészített fotográfust biztosítok a megbízás elvégzésére, vagy a fotózás időpontját költségmentesen módosítjuk egy Számodra is megfelelő időpontra.

Budapest, 2021. november 1.

Schlosser Mónika

fotográfus

Írj e-mailt

monika@mspixart.com

Hívj telefonon

+36 20 513 82 82

Budapest, Kecskemét, Magyarország területe

Találkozzunk a közösségi média felületeimen: