Ajándékozd a Szerelmednek az örökkévalóságot...

A képek varázsa abban rejlik, hogy képesek visszahozni egy elmúlt pillanatot, így azok örökké velünk maradhatnak. Legyen az egy pillantás, egy érintés, egy nevetés vagy egy ezerszer ismételt gesztus egy fényképben minden megörökíthető.

Ha szeretnéd az örökkévalóságot ajándékba adni, engedd meg, hogy a segítségetekre legyek ebben.

Mit tartalmaz a csomagajánlat?

30 perces előzetes konzultációk, igényfelmérés.
1-1,5 óra rendelkezésre állást, fotózást egy exkluzív stúdióban vagy szabadtéren. 
  Fotózás 2 – 3 ruhaszettben.
  Kb. 45-60 db. alapretusált vízjellel ellátott előválasztott kép.
  Az Általatok kiválasztott 15-20 kép retusálva.
(A nyers képek nem kerülnek átadásra de külön megrendelhetőek 3.500 Ft,-/db áron.)

Milyen ajándékkal készülök Nektek?

√ A kiválasztott  képekből 5 db fekete-fehér képet elkészítek Nektek.

A csomag ára a stúdió bérleti díját NEM tartalmazza.

A csomag díja:

58.000 Ft,-

A leggyakrabban felmerült kérdések…

Mi történik, miután lefoglalom a fotózást?

A foglalást követően felveszem Veled a kapcsolatot, egyeztetjük a fotózás időpontját, azt, hogy milyen stílusú képeket szeretnétek, és megbeszéljük a helyszínt is.

Milyen stílusú képek közül választhatunk?

Szabad a vásár. Rajtatok múlik, hogy milyen stílusú képet szeretnétek, ha pedig nincs elképzelés, szívesen a segítségetekre leszek kitalálni, hogy mi lenne Számotokra a legmegfelelőbb.

Milyen ruhákat kell vinnünk?

A  fotózás előtt, miután megbeszéltük a fotózás főbb részleteit, pontosan egyeztetjük azt, hogy milyen ruhával és kellékekkel kell készülnötök.

Hol lesz a fotózás?

A képeket megvalósíthatjuk egy Általatok vágyott helyszínen, szabadtéren, vagy stúdióban is. Stúdiót akkor fogok tudni ajánlani, amint egyeztetésre került a képek stílusa. (A csomagajánlat Pest megye és Bács-Kiskun megye helyszíneken történő fotózást foglal magában.)

Mi történik a fotózáson?

A megbeszéltek szerint találkozunk, és egy nagyon laza, jó hangulatú fotózásra fog sor kerülni, ahol minden Rólatok szól.

Mi történik a fotózás után?
Hogyan kapjuk meg a képeket?

 

A fotózást követően 2-3 napon belül megküldöm Nektek online a vízjelezett nyers képeket (kb. 50-60 db), amiből az Általatok kiválasztott 15-20 db fénykép kerül kidolgozásra, amit maximum 1 héten belül  küldök meg a Részetekre.

Maradt még megválaszolatlan kérdésed? Keress bátran, örömmel leszek a segítségedre!

Szeretettel köszöntelek,

Elképzelhetetlennek tartom a világot, és saját életemet, szerelem, gyengédség, romantika és szenvedély nélkül, így a párok fotózása különösen közel áll a szívemhez. 

Szeretem megismerni a párokat, inspirálódni a történetükből, megtalálni a módot arra, hogy megnyíljanak előttem.

A páros fotózás nagyon összetett dolog, hiszen jó esetben mindkét félnek vágynia kell rá, nyitottnak kell lenni, bízniuk kell a fotósban… viszont ha ezek összeállnak, megszületnek azok a képek, amik aztán valóban örök emlékek maradnak, vagy új életre kelnek és más ajándékok születnek belőlük. 

Ha gondolkozol azon, hogy egy ilyen fotózást ajándékozz a Kedvesednek ígérem, hogy megteremtem Számotokra azt a környezetet, ami lehetővé teszi, hogy a vágyott képeitek elkészülhessenek.

” Napban fürdik az arcod… fény és árnyék játéka rajta. Kecses fényjáték, mely a tavaszt hozza el szívembe is. A napsugarak simogatása bőrödön nyugalmat áraszt. Benned és bennem. A látvány elgondolkodtat, rabul ejt… van-e szebb ennél a világon? Ez egy olyan pillanat, amiért érdemes volt felkelni, érdemes élni. A mi pillanatunk.
Csitáry-Hock Tamás