Páros fotózás csomag

A PÁROS FOTÓZÁS CSOMAGOT abban az esetben ajánlom a Számodra, ha:

ha él Bennetek a közös vágy, hogy egy a párkapcsolatotokhoz méltó fotósorozott készítsetek magatokról, 

szeretnétek egy órát jó hangulatban, csak egymásra figyelve eltölteni.

A PÁROS FOTÓZÁS CSOMAG lehetőséget biztosít Számotokra, hogy az érzéseitek megörökítésre kerüljenek. Legyen szó egy pillantásról, egy kedves gesztusról, egy mosolyról, a kép mindent megőriz. Csak Nektek. 

Mit tartalmaz pontosan a PÁROS FOTÓZÁS CSOMAG?

30 perces előzetes konzultáció, igényfelmérés.

Max. 1-1,5 órás rendelkezésre állást, fotózást egy exkluzív stúdióban vagy szabadtéren.

Fotózás 2-3 ruhaszettben.

Kb. 45-60 alapretusált vízjellel ellátott előválasztott kép.

Az Általatok kiválasztott kb. 15-20 db kidolgozott kép – a kidolgozott képeken felül nyers képek nem kerülnek átadásra, de külön megrendelhetőek 3.500 Ft,-/db áron.

A csomag ára a stúdió bérleti díját NEM tartalmazza.

Csomag ár: 58.000 Ft,-

fotózás elemek (2)

Kiegészítő csomag

Lehetőséged van arra, hogy az általam nagyrabecsült kollégáim a segítségedre legyenek, hogy a fotózás előtt valóban semmivel ne kelljen foglalkoznod, csak azzal, hogy tündökölj a kamera előtt:

1.) Sminkes csomag 15.000 Ft,-+ÁFA 

A sminkes kolléganőm elkészíti azt a sminket, ami a fotókon a legelőnyösebben fog mutatni, természetesen egyeztetve a saját elképzeléseiddel.

2.) Sminkes és fodrász csomag 28.000 Ft,-+ÁFA

Tartalmazza az 1.) csomagban foglaltakat, továbbá a fodrász kolléganőm a helyszínen megigazítja a hajadat, szükség szerint kivasalja, vagy elkészít egy laza kontyot. 

3.) Sminkes, fodrász és stylist csomag 58.000 Ft,-+ ÁFA

Tartalmazza a 2.) csomagban foglaltakat, továbbá a stylist kolléganőm az előzetes online egyeztetésnek megfelelően biztosítja a Számodra,- vagy a saját ruhatárból segít összeállítani a fotózás témájának megfelelő szettet, a hozzá passzoló kiegészítőkkel.

4.) Sminkes, fodrász, stylist és brandépítő csomag 78.000 Ft,- + ÁFA 

Tartalmazza a 3.) csomagban foglaltakat, továbbá a brandépítő kolléganőm egy előzetes 60 perces online egyeztetés során a segítségedre lesz abban, hogy pontosan meg tudd határozni a márkádat azt, hogy melyek azok a képek, amikre pontosan szükséged van a továbblépésre.

*Több kollegával dolgozom együtt, az ÁFA mértéke a vállalkozási formájuktól függ.

Fontos apróbetű…

A fenti csomagajánlatok 1 db smink, 1 db haj elkészítésére vonatkoznak, a stylist 2 órás jelenlétét, valamint a brandépítő 60 perces online konzultációját foglalják magukban. Minden ettől eltérő kérés során a csomagajánlat ára változik, melynek pontosítására az előzetes egyeztetésen sor fog kerülni.

Hajfestésre, haj mosásra,- és vágásra a helyszínen nincsen lehetőség.

Egyedi ajánlatért keress bizalommal.

Még több képet szeretnél? Nem tudsz választani a képek közül?  Nem is feltétlenül kell.

Lehetőséged van a csomagáron felül további képeket rendelni 2.800-4.800 Ft,-/kép közötti áron (az ár függ a kép kidolgozásának igényétől pl. egy portré beauty retus 4.800 Ft,-/ kép)

Garancia

Az általam nyújtott szolgáltatásra többlépcsős garanciát biztosítok. 

Az első, előzetes konzultáció Számodra ingyenes. A beszélgetésünk során lehetőségünk lesz egymásra hangolódni, és tapasztalataim szerint pár perc elteltével érezni fogjuk, hogy megvan-e a sikeres munkánkhoz elengedhetetlenül szükséges „közös hullámhossz”.

Teljesen kockázatmentessé teszi Számodra a velem való közös munkát, hogy akkor is lehetőséged van elállni a szerződéstől, amikor az előválogatott, vízjelezett képeket megkapod válogatásra, és úgy ítéljük meg, hogy a képek nem alkalmasak az előzetesen meghatározott stratégia támogatására.

A szerződéstől való elállás pontos részleteit a szerződés tartalmazza.