Összhang, profizmus, tiszta célok és az eredmény tökéletes képek (werkvideóval)…

A nap sztárja Viki

Összhang, profizmus, tiszta célok és az eredmény tökéletes képek (werkvideóval)...

Viki egy fantasztikus vállalkozó nő, aki több egymást kiegészítő módot talált arra, hogy a lehető legszélesebb skálán tudjon az emberek segítségére lenni egészségük megtartásában, visszanyerésében. 

Vikivel való találkozásunk már már sorsszerűnek volt mondható. Egy szépségszalon fotózásán találkoztunk, ahol masszőrként is dolgozik. A fotózás közben beszélgetni kezdtünk. Elmondtam neki, hogy mi is az én specialitásom, és döbbenten mesélte, hogy pontosan előző este beszélgetett a férjével arról, hogy úgy érzi itt az ideje „elindulni”, megmutatni magát, hogy a szolgáltatását több emberrel is meg tudja ismertetni.

Gyorsan hozzá is fogtunk a megvalósításhoz

Azonnal megtaláltuk a közös hangot. Az első online megbeszélésünkön már röpködtek az ötletek. A helyszín, ruha, kiegészítők megbeszélése után 3 nap elteltével készen volt a startégiára felállított fotózás terve, helyszínre, időre, ruhára, mindenre kiterjedően. Viki 2 nap alatt egyeztetett a helyszínekkel, a fotózáson résztvevő kollégáival, ügyfeleivel, így a fotózás napjára minden összeállt.

Egy helyszín végtelen számú koncepció

A fotózást egyik kedvenc helyén a fóti horgásztónál kezdtük. Az alapkoncepció a rendszeres sport fontosságának a bemutatása volt. Viki ideszaladt, oda szaladt, meditált, ivott és nyújtott. A cél, a jó képek mellett az is volt, hogy az izgalmát kimozogja magából. A célom sikeresen elértem, a fantasztikus képek mellett Viki ellazult és valóban elhitte, hogy egy szuper napnak nézünk elébe.

A második helyszínünk egy fóti villa volt, ahol az Általa értékesített ételeket és azok elkészítésének folyamatait mutattuk be. Kifejezett hangsúlyt fektettünk arra, hogy bemutassuk az ételek elkészítésének az egyszerűségét, ezért Viki csinosan és tökéletes sminkben készítette el az ételeket. 

Majd egy budapesti szálloda éttermében egy ismert rákkutató specialistával találkoztunk. Károly egy közvetlen, jó humorú férfi, akinek a jelenléte még hitelesebbé tette a koncepciót. Ennél a pontnál a támogatói háttér bemutatását tűztük ki célul. Amíg Vikiék egy kávé mellett lazítottak a csodás környezetben befotóztam magukat a termékeket is. 

A következő helyszínünk a belvárosi BankCenter volt, ahol nagyszerű business portrékat készítettünk, és további Viki által forgalmazott termékeket fotóztunk be, különböző kreatív formában. 

Majd a napot egy belvárosi étteremben zártuk, ahol egy ügyféltalálkozót örökítettünk meg

tökéletes képek

A pontos felkészülésnek köszönhetően a nap olyan könnyedén és jó hangulatban telt el, hogy fáradtan ugyan, de nagyon elégedetten zártuk a napot. És íme erre a bizonyíték a werkvideó:

Viki személyében egy olyan embert ismertem meg, aki az életét arra tette fel, hogy olyan tudásbázist hozzon létre, amivel az emberek segítségére lehet. Megtiszteltetés számomra Őt abban támogatni, hogy ez a segítség minél több emberhez eljuthasson.
Ha szeretnél Viki munkásságával megismerkedni itt megteheted.

Viki a Prémium csomagajánlatomat vette igénybe. Itt találod a csomagajánlataim részleteit.