üzleti fotózás

Mutasd meg úgy magad, ahogy Te és a vállalkozásod is megérdemlitek!

Üzleti fotók | Brand és lifestyle fotók |Üzleti portrék

Professzionális szolgáltatást nyújtasz? Egyedi terméket értékesítesz? A vállalkozásod Te vagy, és szívvel lélekkel dolgozol rajta nap mint nap? 
Akkor itt az idő, hogy ezt méltóképpen mutasd be, olyan képek segítségével, amik magukban hordozzák mindazokat az értékeket, amiket képviselsz. 
Felejts el mindent, amit eddig a fotózásról gondoltál. Engedd, hogy megmutassam, hogy lehet ezt is másképpen, könnyedén, élvezettel, az elképzeléseidet felülmúló eredménnyel.

Mivel készültem Neked?

Volt már olyan érzésed, amikor ránéztél az oldaladra, hogy valami nem kerek? Egyszerűen nem tetszik amit látsz? Nem ez az, amit mutatni szeretnél magadról?

Mi, akik online jelen vagyunk a szolgáltatásunkkal, vágyunk arra, hogy ki tudjunk tűnni a „tömegből”! 

Rengeteg időt és energiát töltünk azzal, hogy megpróbáljunk online „jól”, „hatékonyan” jelen lenni, posztolunk, blogolunk, értéket adunk, és közben sokszor megfeledkezünk arról, hogy az online világban mekkora szerepe van a vizualitásnak.  

Hiszem azt, hogy egy jó kép bizalmat ébreszthet, üzenetet közvetíthet, létrehozhat egy kapcsolódást egyetlen élőszó nélkül is. 

Egy fotózás, ami sokkal többet ad Neked!
Hogy pontosan mit?

 olyan képeket, amik átgondoltan, tudatosan illeszkednek a weboldaladba, időt, energiát spórolnak Neked a social média kommunikációd során,
 az online megjelenésed pontosan olyan lesz, mint amikor az ügyfeled élőben találkozik Veled először, hiteles, professzionális egyszerűen olyan, mint Te,
 a komfortzóna átlépés, hogy  a kamera elé állj, és megmutasd magad online, könnyedén és élvezetesen fog megtörténni, bízz bennem, mindenben támogatni foglak,
  minderre most egy kivételesen különleges ajánlat keretén belül van lehetőséged, mivel az ajánlatomat maximálisan Rád szabva állítottam össze.

Mutatom is az ajánlataimat!

"New York" csomag

"Párizs" csomag

√ 30 perc előzetes online konzultáció,
√ moodboard (hangulattábla) elkészítése,
√ 2 óra fotózás exkluzív stúdióban
√ 2 választható enteriőrű terem a stúdió helyszínén belül,
√ fotózás min. 2-3 ruhaszettben,
√ 40-50 alapretusált, vízjellel ellátott előválasztott kép,
az Általad kiválasztott 15-20 db kép professzionálisan retusálva
a kidolgozott képeken felül nyers képek nem kerülnek átadásra, viszont utánrendelhetők.

√ A csomag ára a stúdió bérleti díját nem tartalmazza, mely 9.000 Ft/óra.

99.000 Ft,-

"Párizs" csomag

√ 30 perc előzetes, online konzultáció,
√ moodboard (hangulattábla) elkészítése,
√ 2 óra fotózás exkluzív stúdióban és 1 óra fotózás külső helyszínen,
√ 2 választható enteriőrű terem a stúdió helyszínén belül,
√ fotózás min. 3-4 ruhaszettben,
√ a helyszínen professzionális  sminkes és fodrász biztosítása,
 Brand Guide – tudnivalók a sikeres brandfotózáshoz ebook,
 online képgaléria,
√ 90-120 alapretusált, vízjellel ellátott előválasztott kép,
az Általad kiválasztott 25-30 db kép professzionálisan retusálva
a kidolgozott képeken felül nyers képek nem kerülnek átadásra, viszont utánrendelhetők.

√ A csomag ára a stúdió bérleti díját nem tartalmazza, mely 9.000 Ft/óra.

129.000 Ft,-

A csomagajánlatok érvényességi ideje: 2022. május 09. 
Fotózások ideje: 2022. június 10.-2022. július 10. között.

Rólam mondták…

5/5
"Köszönöm a csodás képeket! Cukrász - brandfotózáson voltam Mónikánál. A fotózás nagyon jó hangulatú volt, Mónika szuperül irányította az eseményeket és segített a beállásokban, hogy a lehető legjobb szögekben legyek a képeken Sokszor megnevettetett közben, így a mosolyom is természetes és őszinte a képeken."
Németh Hannah
mentes cukrász
5/5
"Az első profi fotózásom volt, és emiatt izgultam, de Mónika a kedvességével és a közvetlenségével azonnal megnyugtatott. Élveztem a fotózást, a képek pedig csodásak lettek. Köszönöm!"
Megyeri Judit
írónő
5/5
"Nagyon izgultam a fotózás előtt, mert sminkesként ritkán kerülök én a főszerepbe - a fényképezőgép elé, de Móni nagyon jól ráérzett, hogyan tudja feloldani bennem ezt a "lámpalázat". Közvetlen, mosolygós személyiség, az pedig csak hab a tortán, hogy szuperül irányít, merre nézz, mit csinálj, hogy jó képek készüljenek. Köszönöm az élményt és a képeket is! ."
Tóth Rita
makeup artist

Szeretettel köszöntelek, 

ha röviden kellene bemutatnom magam, szavakat mondanék, amik úgy érzem jelen életszakaszomban meghatároznak.
A szerelmes feleség, a boldog édesanya és vérbeli vállalkozónő.

Új hivatás, folyamatos tanulás jellemzi az életemet, amiért nagyon hálás vagyok. Köszönöm Neked, hogy vagy, hogy rám találtál és hogy megtisztelsz a bizalmaddal, hiszen minden Rólad szól. 

Pontosan tudom, hogy mennyi pénz, energia és sokszor erőn felüli küzdelem van mögötted. Hogy a vállalkozásod mit jelent Neked, mennyire meghatároz Téged, és az egész életedet. Nagyra becsülöm, hogy itt vagy, és keresed a módját annak, hogy hogyan válhatsz még jobbá.

Tegyük meg együtt a következő lépésedet, készítsük el azokat a fotókat Rólad, amik hozzájárulnak a weboldalad sikeréhez, és megszólítják, eljuttatják Hozzád a vágyott ügyfeleidet.

Mi fog változni a fotózás után?

 feltöltjük a weboldaladat olyan hiteles és önazonosság képekkel, amikkel az oldalad nem csak esztétikailag szép lesz, hanem üzletileg is támogatni fog,

 

 elkészítjük a profilképeidet, amit a social média felületeiden fogsz tudni használni, és a saját stílusodban, de mindenképpen professzionális megjelenést biztosít majd a Számodra,

 végiggondoljuk az üzleti stratégiádat, kitaláljuk, megvalósítjuk azokat a képeket, amiket a hirdetési kampányaidban, vagy az elkövetkező időszakban a social média posztjaidban fel tudsz használni,

 azáltal, hogy a képeidet büszkén vállalod, magabiztosabbá válsz a szolgáltatásod nyújtása közben vállalkozóként, és a magánéletedben nőként,

 a professzionális képek által magasabb minőségben leszel jelen online, ezáltal más ügyfélkörhöz lesz lehetőséged kommunikálni, más ügyfélkör fog kapcsolódni Hozzád,

 időt, pénzt, energiát spórolsz magadnak azzal, hogy rendelkezésedre áll az a fotóanyag, amit rövid és középtávon fel tudsz használni.

Mert Te, és általa a vállalkozásod is megérdemled a minőségi jelenlétet, és minden támogatást, ami a továbblépéshez szükséges.

Küldd el most a jelentkezésedet és egyeztessük a fotózásod időpontját!

Írj e-mailt

monika@mspixart.com

Hívj telefonon

+36 20 513 82 82

Budapest, Kecskemét, Magyarország területe