FACEBOOK BORÍTÓ LEVÉLHEZ-2

Készülőben az új weboldalad?

Szükséged lenne pár hiteles képre?

Ha igen, ezt a videót Neked készítettem!
Megosztom Veled a saját brandfotózásom történetét.
Avagy a brandfotós fotózása… tippek trükkök, gyakorlati tanácsok, hogy valóban azok a képeid születhessenek meg, amiket megálmodtál magadnak.

A videóm ingyenesen ezen a héten 2021. november 5-ig elérhető!

Ha Te is...

√ unod már azt, hogy mindenhova ugyanazt a pár képet használod!

őszintén úgy gondolod, hogy Rólad nem lehet jó képeket készíteni!

nem jó érzéssel osztasz meg magadról képeket, mert nem önmagadat látod bennük!

érzed, hogy nagyon időszerű lenne, hogy valaki készítsen Rólad egy üzleti fotósorozatot, de már csak ha belegondolsz jön a gondolat, hogy erre aztán tényleg semmi időd nincsen!

Tudom, hogy él Benned a vágy, hogy az online megjelenésed önazonos és hiteles legyen.

Tudom, hogy fontos Számodra a minőség, és törekszel arra, hogy az online jelenléted is az a minőséget tükrözze, amit a szolgáltatásod nyújtása közben személyesen is képviselsz.

Megértem, a halogatásodat is.

Szeretnélek viszont emlékeztetni arra, hogy ha a szolgáltatásoddal online jelen vagy,  az Általad felhasznált képek erősíthetik vagy gyengíthetik a megítélésedet. De fantasztikus hír az, hogy erre tudatosan képes vagy hatással lenni.

Ezen okból készítettem el ezt a videót, amiben a saját brandfotózásom történetét mesélem el Neked. A célom ennek a videónak az elkészítésével az volt, a kamera mindkét oldalát ismerve megmutassam Neked, hogy hogyan tudsz olyan képekre szert tenni, amik nemcsak szépek, de üzletileg is támogatják a vállalkozásodat. 

Jól hangzik ugye? A videómban:

megismered azokat az alapvető lépéseket, amiket követve, pontosan tudni fogod milyen képekre van szükséged, és hogyan tudod azokat életre hívni,

gyakorlati tanácsokkal szolgálok arra vonatkozóan, hogy könnyítheted meg önmagad és a fotós számára is a közös munkát,

többek között elárulom annak a titkát is, hogy hogyan lehet a vicsorgást, őszinte mosolyra váltani.

Szeretettel köszöntelek,

Schlosser Mónika vagyok, brand fotográfus. 

Vállalkozónőknek segítek abban, hogy az online megjelenésük hiteles és önazonos legyen, és ami a legfontosabb, hogy azt a minőséget tükrözze, amit a szolgáltatásuk nyújtása közben személyesen is képviselnek.

Teljesen leegyszerűsítve, az ügyfél az online tájékozódást követő személyes találkozón pontosan azt kapja, amit az első benyomás alapján elvár Tőled.

Ha eddig elolvastad a soraimat biztos vagyok benne, hogy Te is pontosan tisztában vagy azzal, mekkora szerepe van annak az online kialakított képnek, amivel az ügyfeled először találkozik. 

Mégis meglepődnél, ha tudnád mekkora ellenállás van a vállalkozónőkben, hogy a róluk kialakított kép minőségét tudatosan meghatározzák. Pedig az első lépés megtétele egyszerűbb mint gondolnád. Gondolj csak a saját döntési mechanizmusodra. Megnézed a képet, és pár másodperc alatt megszületik a döntés, tovább olvasol, vagy folytatod a görgetést.

A videóm különlegessége abban rejlik, a kamera mindkét oldalát ismerem, és ezen tapasztalataimat osztom meg Veled.

Engedd meg, hogy a saját tapasztalataimon keresztül megmutassam Neked, hogy néz ki egy ilyen jellegű fotózás és bebizonyítsam Számodra, hogy egy üzleti fotózás mekkora mértékben képes a vállalkozásod támogatására lenni.

Mindezt könnyedén és élvezetesen, mert igen, így is lehetséges!

Hogy miért? Mert Te, és általad a vállalkozásod is megérdemlitek a minőségi jelenlétet, és minden támogatást, ami a továbblépéshez szükséges.

Írj e-mailt

monika@mspixart.com

Hívj telefonon

+36 20 513 82 82

Budapest, Kecskemét, Magyarország területe